La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya torna als Cines Verdi!

180921_cartell_xv_MCEC

Els Cinemes Verdi acolliran del 15 al 30 de novembre les projeccions de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya.

Durant aquests dies es podran veure a les nostres sales del complex Verdi Park en horaris de tarda (a les 18:15h) alguns dels films contemporanis que aborden les grans qüestions a què s’enfronta l’ésser humà en algun moment de la seva vida: el sentit de la vida i la mort, la llibertat, l’amor, la malaltia, la justícia i la solidaritat des d’una perspectiva transcendent.

Aquest any, els interessats a assistir a la Mostra podran aconseguir a les taquilles dels nostres cinemes un abonament especial per veure totes les pel·lícules per només 25 € (20 € per Amics del Verdi).

Els títols seleccionats són: Mi querida cofradía (dijous 15 de novembre), El insulto (dimarts 20 de novembre), Apuntes sobre la ceguera (Contemplación) (dimecres 21 de novembre), En tiempos de luz menguante (dijous 22 de novembre), La aparición (dimarts 27 de novembre), La plegaria (La prière) (dimecres 28 de novembre), Su mejor historia (dijous 29 de novembre).

Tots els passis aniran acompanyats d’una xerrada prèvia a càrrec d’alguna personalitat escollida especialment per l’organització de la Mostra.

Entrades anticipades:

- Mi querida cofradía

- El insulto

- Apuntes sobre la ceguera (Contemplación)

- En tiempos de luz menguante

- La aparición

- La plegaria (La prière)

- Su mejor historia