La dolce vita, última pel·lícula del nostre homenatge a Federico Fellini

La dolce vita

Conclou l’homenatge a Federico Fellini en el nostre “Dijous d’Imprescindibles” amb la projecció de La dolce vita el dijous 25 d’octubre a les 20.15h.

Una de les grans obres mestres de Fellini, considerada unànimement com una de les millors pel·lícules de la història del cinema. La dolce vita és una ferotge mirada a la premsa rosa i el film que va inventar el famós terme conegut com a “paparazzi”. Fellini i el seu perfecte alter ego, Marcello Mastroianni, al costat de la meravellosa música de l’inimitable Nino Rota i a l’espectacular bellesa d’Anita Ekberg, van convertir a La dolce vita en tot un clàssic immortal.

Sinopsi:

Marcello Rubini és un paparazzi a la recerca de celebritats que es mou amb insatisfacció entre les festes nocturnes que celebra la burgesia de l’època. Un dia és informat que Sylvia, una cèlebre diva del món del cinema, arriba a Roma. Marcello decideix que aquesta és la seva oportunitat d’aconseguir una gran notícia, i perseguirà aquesta bella dama per les festes nocturnes de la ciutat.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 8 de novembre: El perro del hortelano (1996), de Pilar Miró – 18.15h

Dijous 8 de novembre: L’Atalante (1934), de Jean Vigo – 20.15h