¡Preestrenem La sociedad literaria y el pastel de piel de patata!

patata-cartel

Dimarts 23 d’octubre, a les 20:15h, preestrenem La sociedad literaria y el pastel de piel de patata a “La festa de l’espectador”.

Basada en el best seller homònim de Mary Ann Shaffer i Annie Barrows. La pel·lícula, que va inaugurar el passat BCN Film Festival, està dirigida per Mike Newel (Grandes esperanzas, Cuatro bodas y un funeral) i protagonitzada per Lily James (Mamma Mia! Una y otra vez, Baby driver).

 

Sinopsi: 

Mentre la ciutat de Londres comença a recuperar-se després de la Segona Guerra Mundial, la jove escriptora Juliet Ashton cerca l’argument per al seu pròxim llibre. Un dia rep una carta d’un desconegut en la qual li presenta a un curiós club de lectura: La Societat Literària i del Pastís de Pell de Patata de Guernsey. Intrigada per aquests excèntrics personatges, Juliet decideix viatjar a aquesta petita illa, sense saber que trobarà molt més que una gran història.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada