Preestreno de Una receta familiar en la “La festa de l’espectador”

UR-FAMILIAR-posterA4

Dimarts 30 d’octubre, a les 20:15h, preestrenem Una receta familiar a “La festa de l’espectador”.

Sección Culinary Cinema als Festivals de Berlín i Sant Sebastià. Eric Khoo ha aconseguit posar Singapur en el mapa cinematogràfic; és el primer singapurès a dirigir films amb recorregut en reconeguts festivals com Berlín, Venècia o Cannes. De la seva mà ens arriba ara aquesta excel·lent pel·lícula sobre els sabors de la seva infància que molts han comparat ja amb l’obra de Marcel Proust.

 

Sinopsi: 

Masato, un jove xef de ramen, deixa la seva ciutat natal al Japó embarcant-se en un viatge culinari cap a Singapur per trobar la veritat sobre el seu passat i la seva família. Durant aquesta deliciosa odissea, Masato descobrirà els secrets dels seus ancestres, suculentes receptes i molt més.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada