Torna EL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA!

1rfesti-NEWS

De l’11 al 25 de novembre arriba als Verdi la 11ª edició de El Meu Primer Festival de Cinema. Un festival per nens d’entre 2 i 12 anys que té l’objectiu d’entretenir, educar i estimular la imaginació, a més de despertar l’esperit crític dels petits de la casa. Una finestra per l’exhibició d’obres inèdites o difícilment visibles en pantalles comercials, però també un espai de participació i de diàleg on els nens són els autèntics protagonistes.

Amb una mostra de creacions cinematogràfiques de tot el món i de tots els temps, als Cines Verdi Park (c/Torrijos 49) et proposem gaudir d’aquest festival de cinema infantil plural i creatiu amb:

Diumenge 11 de novembre a les 12.00h: MIRAI, MI HERMANA PEQUEÑA (100 min., recomanada per +5 anys)

Mirai, mi hermana pequeña (Mirai no Mirai), Mamoru Hosoda, Japó, 2018, 100’, doblada a l’espanyol.

Com es pot trastocar la vida d’un nen de quatre anys quan té una nova germaneta? Amb el naixement de Mirai, en Kun deixa d’acaparar l’atenció dels seus pares i, gelós, troba refugi al seu jardí, on un arbre màgic el farà viatjar en el temps i entendre millor la seva família.

Ideal per a… pares, mares i fills amb ganes de sentir-se identificats amb els protagonistes.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Diumenge 18 de novembre a les 11.30h: JAZZOO (32 min., recomanada per +2 anys)

Jazzoo (Jazzoo). Adam Marko-Nord, Suècia, 32’, sense diàlegs.

Jazzoo és una aventura musical animada per als més petits. Un conjunt d’històries tendres i divertides que ens expliquen, a ritme de jazz, les peripècies de diferents animals: un coala que vol saltar tan alt com un cangur, un hipopòtam calorós, o un elefant amb moltes ganes de festa…

Ideal per a… els més petits, amants dels animals i del bon ritme!

Compra aquí la teva entrada anticipada

Diumenge 25 de novembre a les 11.30h: LA RATA DEL CAMÍ RAL (40 min., recomanada per +3 anys)

–  La rata del camí ral (The Highway Rat). Jeroen Jaspaert, Regne Unit, 2017, 25’, doblada al català.

L’addicció al sucre i a tota mena de dolços porten a una rata cobejosa a recórrer camins a la cerca de noves llaminadures, envestint i robant als altres animals, que acabaran per buscar una solució. Una pel·lícula familiar animada basada en el llibre infantil escrit per Julia Donaldson i il·lustrat per Axel Scheffler.

– Pícnic (Picnic). James Bresnahan, Estats Units, 1991, 13’, sense diàlegs.

Basat en el llibre d’Emily Arnold McCully, Pícnic explica sense paraules la història d’una família de ratolins que van a passar un dia al camp, però el ratolí més menut es perdrà pel camí…

Ideal per a… petits amants dels rosegadors, les faules i els finals sorprenents!

Compra aquí la teva entrada anticipada