Preestrenem Dogman, de Matteo Garrone, a la “La festa de l’espectador”

DOGMAN-news

El dimarts 6 de novembre, a les 20:15h, preestrenem Dogman a “La festa de l’espectador”.

El nou film de Matteo Garrone (Gomorra), guanyador del Premi al Millor Actor en el passat Festival de Cannes i que representarà a Itàlia en la pròxima edició dels Oscars. Una fosca faula inspirada en un cas real protagonitzada per Marcello Fonte (La mafia sólo mata en verano) i Edoardo Pesce (Corazón puro).

 

Sinopsi: 

En un lloc als afores de la ciutat, on l’única llei sembla ser la del més fort, Marcello viu el seu dia a dia entre el treball en la seva modesta perruqueria per a gossos, els moments amb la seva adorada filla Alida i una estranya relació d’inferioritat amb Simoncino, un ex boxejador que terroritza tot el barri. Disposat a recuperar la seva dignitat després de l’enèsima humiliació per part de Simoncino, Marcello idearà una venjança que portarà conseqüències inesperades.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada