Continua la celebració del Centenari Bergman a “Dijous d’Imprescindibles”

persona-news

Continua l’homenatge a Ingmar Bergman al nostre “Dijous d’Imprescindibles” amb la projecció de Persona el dijous 15 de novembre a les 20.15h.

Una de les pel·lícules més misterioses i fascinants de la història del cine. En el llibre “Imágenes” Bergman va escriure sobre ella: «He arribat al límit de les meves posibilitats, he fregat aquells secrets que només la cinematografia és capaç de treure a la llum». Una obra d’art única i incomparable.

Sinopsi:

Elisabeth, una famosa actriu de teatre, és hospitalitzada després de perdre la veu durant una funció. El diagnòstic assenyala que està sana, però ella continua sense parlar. Una infermera, Alma, s’encarrega de cuidar-la en una solitària caseta al costat del mar. El silenci d’Elisabeth contrasta amb les confessions íntimes d’Alma. Entre les dues dones s’estableix una relació singular, inexplicable.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 22 de novembre: Fresas salvajes (1957), d’Ingmar Bergman

Dijous 29 de novembre: El manantial de la doncella (1960), d’Ingmar Bergman