Preestrenem Mi obra maestra a la “La festa de l’espectador”

maestra_cartel

El dimarts 13 de novembre, a les 20:15h, preestrenem Mi obra maestra a “La festa de l’espectador”.

Una comèdia escrita i dirigida per Gastón Duprat, un dels codirectors de El Ciudadano Ilustre i El hombre de al lado. La cinta, presentada als festivals de Venecia i la Seminci de Valladolid, està protagonitzada per Guillermo Francella (El Clan), Luis Brandoni (Solo se vive una vez) i el guanyador del Goya Raúl Arévalo (La isla mínima).

 

Sinopsi: 

Un artista, antany exitós, queda molt afectat després de fracassar la seva última exposició. El seu galerista, amic de tota la vida, intentarà revalorar la seva obra sigui com sigui. En el món de l’art, per absurd que sembli, tot és possible.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada