Continua l’homenatge a Bergman al “Dijous d’Imprescindibles” amb Fresas salvajes

fresas-NEWS

El 22 de novembre a les 20.15h, amb motiu de l’homenatge a Bergman en el seu centenari, recuperem la versió restaurada i remasteritzada de Fresas salvajes.

Una de les pel·lícules més populars d’Ingmar Bergman. Un clàssic commovedor sobre el pas del temps i la fragilitat de l’existència, amb algunes de les millors seqüències mai rodades pel seu director. Globus d’Or a la Millor Pel·lícula Estrangera i nominada a l’Oscar al Millor guió original.

 

Sinopsi:

El professor Borg, un eminent metge, ha d’anar a Estocolm per rebre un homenatge. Esglaiat després d’un somni en què contempla el seu propi cadàver, decideix emprendre el viatge amb la seva nora, que acaba d’abandonar casa seva després d’una discussió amb el seu marit. Durant el camí s’atura a la casa on passava les vacances quan era petit, un lloc on creixen les maduixes salvatges i on va viure el seu primer amor.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Pròxims títols

Dijous 29 de novembreEl manantial de la doncella (1960), d’Ingmar Bergman

Dijous 13 de desembreGood morning Babilonia (1989) i Suspiria (1977)