Preestrena de Jaulas a la “La festa de l’espectador”

jaulas-poster

Dimarts 20 de novembre, a les 20:15h, preestrenem Jaulas a “La festa de l’espectador”.

Fascinant òpera prima de Nicolás Pacheco, qui signa també un guió esplèndid. Els seus personatges de vegades recorden a Los olvidados, de Luis Buñuel, en una pel·lícula on s’ajunten força, poètica i qualitat artística. El film està protagonitzat per Estefanía de los Santos (Grupo 7), Manolo Caro (Los fantasmas de Goya), Antonio Dechent (Solas, Intacto) i la debutant Marta Gavilán.

 

Sinopsi: 

En un poblat andalús que s’ha quedat ancorat en el temps, Concha i la seva filla Adela somien amb una vida millor. Farta de l’ambient opressiu i d’un marit cruel, Concha decideix arriscar-ho tot i escapa amb la seva filla a la ciutat. La seva fugida es convertirà en una aventura en què lluitaran per escapar de les gàbies que sempre han estat les seves vides.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada