Recuperem Mamá y papá a “La festa de l’espectador”

mama_y_papa_NEWS

El dimarts 27 de novembre, a les 20.15h, recuperem a “La festa de l’espectador” la comèdia negra de Brian Taylor Mamá y papá.

La nova pel·lícula del director de Crank: veneno en la sangre, que ha pogut veure’s en certàmens com el Festival Internacional de Cinema de Toronto o el Festival de Sitges, està protagonitzada pel guanyador de l’Oscar Nicolas Cage (Cara a cara, Snake eyes) i Selma Blair (Crueles intenciones, Hellboy). Un film de culte instantani.

 

Sinopsi:

Una misteriosa epidèmia en forma de bogeria massiva d’origen desconegut provoca que els pares ataquin violentament als seus fills. Carly Ryan, de 16 anys, i el seu germà Joshua, de 9, es troben atrapats a casa i han de sobreviure durant 24 hores. Durant aquest temps, han de resistir vetllant per les seves vides i, alhora, evitant matar les dues persones en qui més confiaven: la seva mare i el seu pare.

Compra aquí la teva entrada anticipada.