Últim títol del nostre homenatge a Bergman: El manantial de la doncella

doncella-NEWS

El 29 de novembre a les 20.15h, conclou el nostre homenatge a Bergman de “Dijous d’Imprescindibles” amb el passi de El manantial de la doncella.

Guanyadora de l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa, el Globus d’Or a la Millor Pel·lícula Estrangera i l’Espiga d’Or en el Festival de Valladolid. A més, va obtenir una Menció Especial al Festival de Cannes. La nova incursió de Bergman en l’Edad Mitja després de El séptimo sello fou un dels seus majors èxits internacionals.

 

Sinopsi:

Karin porta una ofrena tradicional d’espelmes a l’altar de la Verge. En el viatge a través del bosc l’acompanya Ingeri, una jove que odia Karin en secret. Durant el camí un moliner les espanta i Ingeri fuig aterrida. Després, Karin es troba amb uns pastors, els quals, aprofitant-se de la seva innocència, la violen i assassinen.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Pròxims títols

Dijous 13 de desembreGood morning Babilonia (1989) i Suspiria (1977)

Dijous 20 de desembreRegreso a Howards end (1992), de James Ivory