Preestrena de Kursk a “La festa de l’espectador”

KURSK-newsl

Dimarts 4 de desembre, a les 20:15h, preestrenem Kursk a “La festa de l’espectador”.

La nova pel·lícula de l’aclamat director nominat a l’Oscar Thomas Vinterberg (Celebración) i del guionista nominat a l’Oscar per Salvar al soldado Ryan Robert Rodat. El film està protagonitzat per Matthias Schoenaerts (De óxido y hueso), el guanyador de l’Oscar Colin Firth (El editor de libros) i Léa Seydoux (Malditos bastardosLa vida de Adèle). Kursk compta amb una producció a càrrec del reconegut cineasta francès Luc Besson (El quinto elemento).

 

Sinopsi: 

Agost de 2000. El submarí nuclear de l’armada russa K-141 naufraga durant un exercici en aigües del mar de Barents. Un desastre al qual segueix una marcada negligència governamental internacional que té en suspens el món. Mentre els mariners lluiten per sobreviure atrapats dins del submarí, les seves famílies s’enfronten desesperadament contra els obstacles polítics i les escasses probabilitats de rescatar-los.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada