Doble sessió especial al “Dijous d’Imprescindibles”

babilonia-NEWS

Dijous 13 de desembre tenim una doble sessió especial al “Dijous d’Imprescindibles” amb els passis de Good morning Babilonia, a les 20.15h i Suspiria, a les 22.15h.

· Good morning Babilonia (1987), de Paolo i Vittorio Taviani

Amb motiu del centenari del final de la I Guerra Mundial, recuperem aquesta ambiciosa epopeia dotada d’un estimulant plantejament i fantàstiques interpretacions. Sense cap mena de dubte, un dels films més emblemàtics dels germans Taviani.

Sinopsi:

Entrada la segona dècada del segle XX, i després de la fallida del planter familiar, els germans Nicola i Andrea emigren d’Itàlia a Amèrica a la recerca de fortuna. Tots dos acaben treballant a Hollywood construint decorats per al famós cineasta D.W. Griffith. Però la tragèdia arriba a les seves vides amb l’esclat de la Primera Guerra Mundial, en la qual Nicola i Andrea lluiten en bàndols oposats.

Compra aquí la teva entrada anticipada.

.

Suspiria

· Suspiria (1977), de Dario Argento

Coincidint amb la recent estrena de l’adaptació de Luca Guadagnino, recuperem aquest títol considerat unànimement per la crítica i el públic com un dels millors de la filmografia del mestre del giallo, Dario Argento.

Sinopsi:

Una jove ingressa en una exclusiva acadèmia de ball la mateixa nit que assassinen a una de les alumnes. La subdirectora de l’establiment és l’amable senyora Blanc, que brinda a la nova alumna totes les comoditats i facilitats perquè pugui estudiar i aprendre. Però a poc a poc un aire malsà va envaint el lloc i la seva estada es va convertint en un veritable malson.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.

Pròxims títols

Dijous 20 de desembreRegreso a Howards end (1992), de James Ivory

Dijous 10 de generAmanece, que no es poco (1989), de José Luis Cuerda