Recuperem El último bailarín de Mao a “La festa de l’espectador”

mao-NEWS

Dimarts 11 de desembre, a les 20:15h, recuperem El último bailarín de Mao a “La festa de l’espectador”.

Una obra d’una força visual i narrativa excepcional dirigida per Bruce Beresford (director de la guanyadora de cuatre Oscar Paseando a Miss Daisy, Doble traición i Evelyn) i basada en el best seller de l’autor xinès Li Cunxin. Una pel·lícula destinada a romandre per sempre a la memòria de l’espectador.

Sinopsi: 

Basada en una història real, la pel·lícula explica la vida de Li Cunxin, rescatat als onze anys d’un petit poble de la Xina per delegats culturals i enviat a Pequín. Allà comença un increïble viatge vital que el portarà a passar anys d’entrenament brutal per convertir-se en un dels millors ballarins del món, aclamat com un heroi de la Xina comunista i, més tard, menyspreat per traïdor.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada