Regreso a Howards End al “Dijous d’Imprescindibles”

null

Amb motiu del Lleó d’Or honorífic concedit a l’actriu Vanessa Redgrave, el dijous 20 de desembre a les 20:15h al nostre “Dijous d’Imprescindibles” recuperem la pel·lícula  Regreso a Howards End.

Guanyadora de 3 Oscar: Millor Actriu Protagonista (Emma Thompson), Millor Guió Adaptat, Millor Direcció Artística. Una pel·lícula inoblidable de James Ivory protagonitzada per Anthony Hopkins, Vanessa Redgrave, Helena Bonham Carter i Emma Thompson.

 

Sinopsi:

Margaret i Helen Schlegel són dues germanes cultes i emancipades per l’època en què viuen (finals del XIX). La seva relació amb la convencional família Wilcox acaba en enemistat. No obstant això, passat cert temps, s’estableix una estreta relació entre Margaret i la senyora Wilcox, qui, per a disgust de la seva família, decideix nomenar hereva de la seva mansió a la major de les Schlegel.

Compra aquí la teva entrada anticipada.

 

Pròxims títols

Dijous 10 de gener: Amanece, que no es poco (1989), de José Luis Cuerda

Dijous 17 de gener: Un corazón en invierno (1992), de Claude Sautet