EL 10 DE GENER, DIA DE PORTES OBERTES EN EL NOU VERDI BARCELONA

portesobertes_NEWS

El proper dijous 10 de gener es celebrarà en els Cinemes Verdi de Barcelona el DIA DE PORTES OBERTES EN EL NOU VERDI amb motiu de la finalització de la primera fase de reformes que s’està duent a terme a les nostres instalacions.

Durant la jornada s’oferirà a tots els espectadors l’oportunitat de descobrir les renovades instal·lacions del nostre cinema, i a veure, a un preu popular, les pel·lícules programades per a aquest dia. Durant tota la jornada de portes obertes es projectaran, des de les 11:30h del matí i de forma continuada fins a les sessions de la nit, tant pel·lícules de l’actual cartellera com a grans èxits dels més de 30 anys d’història dels Cinemes Verdi. Entre les novetats, els assistents podran gaudir del nou sistema de so 7.1. amb el que s’han equipat diverses sales del cinema.

Al llarg de la jornada està prevista l’assistència de l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. També comptarà amb la presència de la Consellera de Cultura, Laura Borràs, qui té previst presentar i dirigir un col·loqui d’una pel·lícula de la seva pròpia elecció junt amb els assistents a la sessió. Durant el dia també s’espera la presència d’altres personalitats del món de la cultura, l’empresa i la política de la ciutat de Barcelona. A més, com a cloenda, per la nit es celebrarà la première barcelonesa d’una pel·lícula d’estrena.

El DIA DE PORTES OBERTES EN EL NOU VERDI es celebrarà el dijous 10 de gener de 2019.