Preestrenem la pel·lícula Border a “La festa de l’espectador”

border-NEWS

Dimarts 8 de gener, a les 20:15h, preestrenem Border a “La festa de l’espectador”.

Border està basada en la novel·la Gräns de l’escriptor suec John Ajvide Lindquist - autor de l’aclamada novel·la i posterior llargmetratge Déjame Entrar - i està dirigida pel cineasta d’origen iranià Ali Abassi (Shelley). Protagonitzen la cinta Eva Melander (El hipnotista) i Eero Milonoff (El día más feliz en la vida de Olli Mäki). Border va tenir la seva première internacional al Festival de Cannes (on va guanyar el premi a la Millor Pel·lícula a la secció Un Certain Regard) i ha estat seleccionada per Suècia com a candidata a Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa per als propers Oscars.

 

Sinopsi: 

Tina és una agent de duanes amb un olfacte tan extraordinari que és capaç d’olorar la culpa de qualsevol que pretén amagar alguna cosa. Un dia el seu olfacte és posat a prova amb Vore, un home amb aspecte sospitós que passa davant seu. Tina sap que Vore amaga alguna cosa que ella no pot identificar. I el que és pitjor: se sent estranyament atreta cap a ell, cosa que crea un llaç molt especial entre ells. Tina descobreix l’autèntica identitat de Vore però també la veritat sobre la seva pròpia existència. La seva vida ha estat una gran mentida i ara ha de triar entre continuar vivint com abans o acceptar les terrorífiques revelacions de Vore.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada