Preestrenem la pel·lícula Dios no está muerto. Una luz en la oscuridad

Dios-No-Esta-Muerto-NEWS

Dimarts 15 de gener, a les 20:15h, preestrenem Dios no está muerto. Una luz en la oscuridad a “La festa de l’espectador”.

La tercera pel·lícula de la saga Dios no está muerto pren una direcció diferent, submergint a l’espectador en un cas judicial que li presenta la reflexió sobre la presència de la Fe en els espais públics. El film compta amb un elenc estel·lar, que inclou a David A.R. White, John Corbett, Ted McGinley, Shane Harper, Jennifer Taylor, Benjamin Onyango, i la participació especial del Dr. Cissy Houston i Tatum O’Neal.

 

Sinopsi: 

Quan un incendi mortal arrasa l’Església de St. James, devastant a la congregació i al Reverend Dave, la Universitat de Hadleigh pretén usar la tragèdia per expropiar el solar de l’església i reutilitzar-lo per altres fins dins del campus. Trobant-se davant d’aquest cas judicial, el Reverend Dave demana ajuda al seu germà Pearce, advocat d’una gran ciutat i ateu, per lluitar pels drets de l’església. La reunió familiar obre velles ferides, mentre els germans breguen amb les preguntes que els van separar fa anys. Mentrestant, l’estudiant universitària Keaton començarà una recerca que pot portar-la a trobar llum enmig de tanta foscor.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada