Recuperem Un corazón en invierno al “Dijous d’Imprescindibles”

un corazon.fh11

El dijous 17 de gener a les 20.15h recuperem  Un corazón en invierno de Claude Sautet al “Dijous d’Imprescindibles”.

Subtilesa, elegància, tota una peça d’orfebreria. Les brillants interpretacions del triangle protagonista (Daniel Auteuil, Emmanuelle Béart i André Dussollier) es compenetren a la perfecció amb els diàlegs, els silencis i una sensibilitat musical que inclou peces de Maurice Ravel.

 

Sinopsi

Stéphane treballa amb el seu amic i soci Maxime creant i reparant violins i altres instruments de corda. Un dia Maxime li explica que s’ha enamorat d’una jove i bella violinista, Camille. Les primeres trobades entre aquesta i Stéphane són una mica freds, però a poc a poc ella va sentint-se atreta pel fred i impertorbable soci del seu amant.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Pròxims títols

Dijous 24 de generEl contrato del dibujante (1982), de Peter Greenaway

Dijous 31 de generUn lugar en la cumbre (1959), de Jack Clayton