El contrato del dibujante, de Peter Greenaway, al “Dijous d’Imprescindibles”

null

Dijous 24 de gener a les 20.15h recuperem El contrato del dibujante, de Peter Greenaway, al cicle “Dijous d’Imprescindibles”.

Un dels títols més emblemàtics en l’obra de l’aclamat director gal·lès Peter Greenaway (El cocinero, el ladrón, su mujer y su amante). Presentada en el Festival de Venècia, la pel·lícula està protagonitzada per Anthony Higgins (El secreto de la pirámide) i la nominada a l’Oscar Janet Suzman (Nicolás y Alejandra). Destaca la banda sonora composta per Michael Nyman (El piano), col·laborador habitual del realitzador. Una joia que es presenta restaurada en alta definició 35 anys després de la seva estrena al nostre país.

 

Sinopsi

En l’estiu de 1694, el senyor Neville, un prometedor i ambiciós dibuixant, visita la mansió i les propietats del senyor Herbert a Compton Anstey, Wiltshire. Vencent les seves objeccions inicials, Neville accepta un encàrrec de la dona del seu amfitrió per lliurar 12 dibuixos de la casa amb el fossat i els seus exquisits jardins. Durant la seva estada, Neville es veu embolicat en una intriga domèstica que el converteix en sospitós no només d’adulteri sinó de moltes altres coses.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 31 de generUn lugar en la cumbre (1959), de Jack Clayton

Dijous 7 de febrerLa quimera del oro (1925), de Charles Chaplin