Preestrenem la pel·lícula Verano del 84 a “La festa de l’espectador”

verano84-NEWS

Dimarts 22 de gener, a les 20:25h, preestrenem Verano del 84 a “La festa de l’espectador”.

Secció Oficial en el Festival de Sitges 2018 i presentada en el Festival de Sundance. La nova pel·lícula de RKSS (els directors de l’aclamada Turbo Kid) és un brillant  eficaç thriller de terror i suspens que ret homenatge al cinema fantàstic comercial dels anys 80 protagonitzat per adolescents. Un revival en la línia de Stranger things o el remake de It.

 

Sinopsi: 

Un grup d’adolescents sospita que un agent de policia veí del barri on viuen és en realitat un assassí en sèrie. Decideixen que passaran l’estiu vigilant a aquest home, amb la intenció d’obtenir les proves que confirmin la seva teoria. Però a mesura que es van acostant a la veritat, augmenta també el perill que plana sobre les seves vides.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada