Recuperamos Un lugar en la cumbre en “Dijous d’Imprescindibles”

null

Dijous 31 de gener a les 20.15h recuperem Un lugar en la cumbre al nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Òpera prima de Jack Clayton (Suspense) i pel·lícula clau del “free cinema”, el moviment dels anys 60 que retratava amb esperit crític la societat britànica de postguerra. Guanyadora de l’Oscar a la Millor Actriu per Simone Signoret (París, bajos fondos) i al Millor Guió Adaptat, la pel·lícula va obtenir un total de sis nominacions, incloent-hi les de Millor Pel·lícula, Millor Actor (Laurence Harvey) i Millor Director. Signoret també va aconseguir el premi a la Millor Actriu al Festival de Canes pel seu memorable paper d’Alice Aisgill. Una de les grans fites del cinema britànic que llueix com mai restaurada en alta definició amb motiu del seu 60 aniversari.

 

Sinopsi

Joe Lampton accepta una feina de comptable en un poble del nord d’Anglaterra. Mogut per l’ànsia d’ascens social, intenta conquerir a Susan, la filla de l’home més ric del lloc. Però la família de la noia l’envia de vacances. Joe sedueix llavors a Alice, una dona madura l’experiència i sofisticació el fascinen fins al punt que arriba a demanar-li que deixi al seu marit.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 7 de febrerLa quimera del oro (1925), de Charles Chaplin

Dijous 14 de febrerVan Gogh (1991), de Maurice Pialat