Chaplin torna al “Dijous d’Imprescindibles” amb La quimera del oro

Quimera-news

Dijous 7 de febrer a les 20.15h projectem La quimera del oro, de Charles Chaplin, al “Dijous d’Imprescindibles”.

Amb motiu del centenari de la creació de la productora United Artist (fundada per Chaplin juntament amb Douglas Fairbanks, Mary Pickford i David W. Griffith), recuperem aquest clàssic immortal escollit en 2007 per l’American Film Institute com una de les millors 100 pel·lícules de tots els temps.

 

Sinopsi

Alaska, 1898. La ruta de l’or condueix cap als cims nevats del Gran Nord. Charlot s’uneix als exploradors ple d’entusiasme. Però en un entorn tan desagradable, es troba enfrontat als altres cercadors de fortuna pels escassos aliments existents. La fam els amenaça de manera despietada.

.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 14 de febrerVan Gogh (1991), de Maurice Pialat

Dijous 21 de febrerMuriel (el tiempo de un retorno) (1963), d’Alain Resnais