Preestrena de Destroyer. Una mujer herida a “La festa de l’espectador”

destroyer_NEWS

Dimarts 12 de febrer, a les 20.15h, preestrenem a “La festa de l’espectador” la pel·lícula Destroyer. Una mujer herida.

Nicole Kidman, la inoblidable protagonista de Moulin Rouge i Los otros i guanyadora de l’Oscar per Las horas, és l’estrella d’aquest thriller policíac que reuneix al mateix equip creatiu de la inquietant La invitación, la directora Karyn Kusama i els guionistes Phil Hay i Matt Manfredi.

 

Sinopsi

Erin Bell és una detectiu de Los Ángeles incapaç de perdonar-se els seus errors del passat. Amb els anys, la seva prioritat és reconduir la difícil relació amb la seva filla adolescent. Quan el líder d’una banda criminal en la qual ella es va infiltrar de jove torna a la ciutat, Erin trobarà la seva última oportunitat per redimir-se i garantir un futur millor per a la seva família.

Compra aquí la teva entrada anticipada