Recuperem Van Gogh, de Maurice Pialat, al “Dijous d’Imprescindibles”

VanGogh_NEWS

Amb motiu de l’estrena als Verdi a finals de mes de la pel·lícula Van Gogh, a las puertas de la eternidad, el dijous 14 de febrer a les 20.15h recuperem Van Gogh, de Maurice Pialat, al “Dijous d’Imprescindibles”.

Exquisida aproximació a l’etapa final d’un dels artistes més importants de l’era moderna i un home de complexa i turmentada personalitat. Una obra dirigida amb habilitat pel controvertit Maurice Pialat (Loulou, A nuestros amores) i excel·lentment protagonitzada pel cantant i actor Jacques Dutronc (Lo importante es amar, Gracias por el chocolate), en una gran interpretació del mestre del postimpressionisme.

 

Sinopsi

Maig de 1890. Vincent Van Gogh arriba a Auvers-sur-Oise on s’instal·la a la modesta pensió Ravoux. Allà fa amistat amb el Doctor Gachet, admirador de la seva obra i amb la seva filla Marguerite, amb la qual íntima una relació d’amistat i amor. Lliurat a la pintura, obsessionat amb captar el fluir de la natura i retratar als personatges que va coneixent, bascula entre les seves estades a casa del seu germà Theo i les seves trobades amb la prostituta Cathy. Afligit per ser una càrrega per al seu germà i veient com la seva obra no és reconeguda, temerà veure’s abocat a un nou atac de bogeria i decidirà acabar amb tot.

.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 21 de febrerMuriel (el tiempo de un retorno) (1963), d’Alain Resnais

Dijous 28 de febrerDanton (1982), d’Andrzej Wajda