Alain Resnais torna al “Dijous d’Imprescindibles” amb Muriel (El tiempo de un retorno)

null

Dijous 21 de febrer a les 20.15h recuperem Muriel (El tiempo de un retorno), d’Alain Resnais, al “Dijous d’Imprescindibles”.

Copa Volpi a la Millor Actriu i Premi de la Crítica Internacional al Festival de Venècia. El tres vegades guanyador del César Alain Resnais (Hiroshima mon amour) es va acostar a les seqüeles del conflicte colonial d’Algèria a través del seu habitual estil fragmentat. Una obra mestra sobre la naturalesa del temps i la memòria protagonitzada per Delphine Seyrig (El año pasado en Marienbad).

 

Sinopsi

Després de la mort del seu marit, Hélène regenta un negoci d’antiguitats i cuida del seu fill adoptiu Bernard. El jove està traumatitzat pel record de Muriel, una dona torturada durant la Guerra d’Algèria, on va estar destinat en el seu servei militar. Vint anys després de la seva primera trobada, l’amor de joventut d’Hélène torna a França des d’Algèria. Aconsegueixen veure’s de nou, però aviat descobreixen que ja no tenen res en comú.

.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 28 de febrerDanton (1982), d’Andrzej Wajda

Dijous 7 de marçDiálogo de carmelitas (1982), de P. Agostini i R.L. Bruckberger