Jane Eyre, de Cary Joji Fukunaga, a “La festa de l’espectador”

jane-eyre-NEWS

El dimarts 19 de febrer, a les 20.15h, recuperem a “La festa de l’espectador” la pel·lícula de Cary Joji Fukunaga Jane Eyre.

Protagonitzada per Mia Wasikowska (La cumbre escarlata), Michael Fassbender (Macbeth), Jamie Bell (Las estrellas de cine no mueren en Liverpool) i Judi Dench (El exótico Hotel Marigold), la pel·lícula es va estrenar el 2011 i va ser nominada a un Oscar al millor vestuari i al Premi Goya a la Millor Pel·lícula Europea. La cinta va obtenir altres nominacions en nombrosos festivals i certàmens com ara els BAFTA, la Broadcast Film Critics Association, els premis Phoenix Film Critics Society o els British Independent Film Awards.

 

Sinopsi

Jane Eyre fuig de Thornfield House, on treballa com a institutriu contractada per acabalat Edward Rochester. L’aïllada mansió, així com la fredor del Sr. Rochester han posat a prova la resistència i fortalesa de la jove. Però en reflexionar sobre el seu passat, Jane tornarà a la mansió per descobrir el secret que amaga el Sr. Rochester.

Compra aquí la teva entrada anticipada