Recuperem Danton, d’Andrzej Wajda, al “Dijous d’Imprescindibles”

digipack_Imamura_LaVenganza

Amb motiu de les celebracions entorn de l’aniversari de l’inici de la Revolució Francesa, el dijous 26 de febrer a les 20.15h recuperem Danton a ”Dijous d’Imprescindibles”.

El prestigiós Andrzej Wajda (Walesa. La esperanza de un pueblo, Katyn) realitza una intensa aproximació a la llegendària Revolució Francesa a partir de l’obra de teatre de Stanislawa Przybyszewska. Una de les millors recreacions sobre aquest transcendent episodi històric reforçada per les superbes interpretacions del nominat a l’Oscar Gérard Depardieu (Vatel, Salir del armario) i Wojciech Pszoniak (El tambor de hojalata, La tierra de la gran promesa).

 

Sinopsi

1794, any II de la República. El Comitè de Seguretat Pública, creat per Robespierre, instiga el Regnat del Terror. La propagació de la dictadura estimula la revolta. Georges Danton torna a París i desafia l’intransigent Robespierre. S’inicia una forta disputa entre dos homes antagònics, les irreconciliables polítiques fonamentaran l’agitació social en una època especialment convulsa.

.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 7 de marçDiálogo de carmelitas (1982), de P. Agostini i R.L. Bruckberger

Dijous 14 de marçViridiana (1961), de Luis Buñuel