Recuperem Diálogo de Carmelitas al nostre “Dijous d’Imprescindibles”

carmelitasCARTEL

Continuant amb el cicle dedicat a la Revolució Francesa, el 7 de març a les 20:15h recuperem Diálogo de Carmelitas al nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

El film està basat en la real i tràgica història esdevinguda amb les setze monges carmelites del convent de Compiègne en 1794, i recollida per l’escriptor francès Georges Bernanos en la seva obra teatral homònima, que al seu torn es va inspirar en la peça “La última del cadalso “de l’escriptora Gertrud Von Le Fort.

La pel·lícula està protagonitzada per un repartiment de luxe encapçalat per les actrius Jeanne Moreau (Ascensor para el cadalso) i Alida Valli (Suspiria).

 

Sinopsi

En plena Revolució Francesa, la jove Blanche de la Force decideix protegir-se en un convent i per això ingressa a l’ordre Carmelita. Allà coneix l’alegre monja Sor Constance i la mare Marie, entre d’altres, i és feliç al costat d’elles malgrat els conflictes externs i les pressions del seu pare perquè deixi el convent.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Pròxims títols

Dijous 14 de març: Viridiana (1961), de Luis Buñuel

Dijous 21 de març: El idiota (1951), d’Akira Kurosawa