Luis Buñuel torna al “Dijous d’Imprescindibles” amb Viridiana

viridiana-NEWS

Coincidint amb el 25 aniversari de la mort de Fernando Rey, als Verdi retem homenatge a l’actor amb la projecció de Viridiana el 14 de març, a les 20:15h, al nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Palma d’Or al Festival de Cannes. Aquesta cinta, protagonitzada per Fernando Rey (French Connection), Silvia Pinal (El ángel exterminador) i Francisco Rabal (Los santos inocentes), va suposar la primera pel·lícula de Luis Buñuel filmada a Espanya després del final de la Guerra Civil. A causa del seu polèmic contingut, Viridiana va aixecar polseguera i recollir elogis a parts iguals després de la seva estrena en cinemes, i va  convertir-se immediatament en un dels títols més celebrats de la carrera del director.

 

Sinopsi

Don Jaime (Fernando Rey), un vell gentilhome espanyol, viu retirat i solitari en la seva hisenda des de la mort de la seva dona, ocorreguda el mateix dia del casament. Un dia rep la visita de la seva neboda Viridiana (Silvia Pinal), novícia en un convent, que té una gran semblança amb la seva dona.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Pròxims títols

Dijous 21 de març: El idiota (1951), d’Akira Kurosawa

Dijous 28 de marçGiulietta de los espíritus (1965), de Federico Fellini