Preestrenem la comèdia ¿Qué te juegas? a “La festa de l’espectador”

que_te_juegas_NEWS

El dimarts 26 de març, a les 20.15h, preestrenem la comèdia ¿Qué te juegas? a “La festa de l’espectador”.

Secció Oficial en el Festival de Màlaga. ¿Qué te juegas? és l’òpera prima de la curtmetratgista Inés de León protagonitzada per Amaia Salamanca (Tensión sexual no resuelta), Javier Rey (Kiki, el amor se hace) i la nominada al Goya Leticia Dolera (Requisitos para ser una persona normal).

 

Sinopsi

 

Daniela i Roberto Salazar són atractius, milionaris i empresaris d’èxit, però també són germans i no es suporten. Ella és una seriosa executiva agressiva, ell un playboy despreocupat que vol revolucionar el negoci familiar amb les seves idees. Tot canviarà quan en una festa els dos coneguin a Isabel, una esbojarrada monologuista que posarà les seves vides cap per avall.

Compra aquí la teva entrada anticipada