Homenatge a Giulietta Masina a “Dijous d’Imprescindibles”

CARAT GIULIETTA copia.fh11

Coincidint amb el 25 aniversari de la seva mort, als Verdi retem homenatge a l’actriu Giulietta Masina amb la projecció de Giulietta de los espíritus dijous 28 de març a les 20.15h.

Primer llargmetratge de Federico Fellini rodat en color  Giulietta de los espíritus és un “conte de fades per a adults” tal com la va definir el mateix Fellini, una pel·lícula en la qual es donen cabuda alguns dels aspectes essencials del seu cinema, com els somnis i el sexe. Protagonitzada per la seva musa i esposa, Giulietta Masina, va ser reconeguda amb el Globus d’Or a la Millor Pel·lícula Estrangera i va obtenir dues nominacions als Oscar.

Sinopsi

Giulietta, que dubta de la fidelitat i de l’amor del seu marit, va a reunions espiritistes buscant un consell, una veritat, un símptoma que permeti reconèixer que encara sent afecte pel seu marit i que pot recuperar al seu estimat Giorgio. Per casualitat coneix a Susy, perniciosa dona que només viu per l’amor i que està a punt d’engegar a rodar les il·lusions de  Giulietta.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 4 d’abril: La vaquilla (1985), de Luis García Berlanga

Dijous 11 d’abril: Farinelli, il castrato (1994), de Gérard Corbiau