Recuperem La vaquilla, de Luis García Berlanga, en “Dijous d’Imprescindibles”

vaquilla-NEWS

Amb motiu del 80 aniversari del final de la Guerra Civil, recuperem La vaquilla en “Dijous d’Imprescindibles” el 4 d’abril a les 20.15h.

Un dels grans clàssics del cinema espanyol dirigit per Luis García Berlanga (¡Bienvenido, Míster Marshall!) amb un guió escrit a quatre mans amb Rafael Azcona. La pel·lícula compta amb unes memorables interpretacions d’Alfredo Landa (Los santos inocentes), José Sacristán (Magical Girl) i Agustín González (El mundo sigue).

 

Sinopsi

Guerra Civil Espanyola (1936-1939). En el front, un grup de soldats es limita a escriure cartes o a dormitar. Però la tranquil·litat es trenca quan un altaveu de la Zona Nacional anuncia que, amb motiu de la Verge d’Agost, se celebrarà en un poble proper una correguda. Cinc combatents de la Zona Republicana decideixen robar la vaqueta per arruïnar-li la festa a l’enemic i aconseguir el menjar que necessiten.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 11 d’abril: Farinelli, il castrato (1994), de Gérard Corbiau

Dijous 25 d’abril: El maquinista de La General (1926), de Buster Keaton