Estrenem Bikes en Verdi KIDS!

bikes-NEWS

El 18 d’abril arriba als nostres cinemes Bikes, una pel·lícula de Manuel J. García nominada al Goya a la Millor Pel·lícula d’Animació.

Podreu gaudir-la als Verdi en horari de matí i tarda, a un preu reduït de 6’5€ per nens i nenes de fins a 11 anys*.

Sinopsi

Benvinguts a Spokesville, un lloc genial per viure, treballar i divertir-se, situada entre boscos i rius i habitada completament per bicicletes.

En ella coneixereu a Speedy, una bici de muntanya ràpida, valent i adorable la història del qual constitueix el nucli narratiu de ‘Bikes’. Els seus millors amics són Piñón, una bicicleta urban, Gassy, ​​una simpàtica bomba d’aire que regenta el taller de la ciutat, i Montana, una audaç bicicleta, intel·ligent i sense por a dir el que pensa.

Spokesville és una ciutat màgica i multicolor, l’aire és net i l’ambient impol·lut. La vida és idíl·lica per als seus habitants, fins que un dia un artefacte del qual no s’havia sentit a parlar, el motor d’explosió de gasolina, arriba a la ciutat. El que segueix és una emocionant i divertida aventura en la qual Speedy es transformarà en el líder natural d’un moviment en defensa del medi ambient. Per a això haurà de lluitar contra el motor de gasolina i els seus inductors, els banquers Ròmul i Rem, propietaris del banc de Spokesville i el seu protegit i campió local Rock Bikerson.

¿Pertanyerà el futur de Spokesville al motor de gasolina o a la nova i revolucionària tecnologia “sostenible” que el vell savi i inventor xinès Mr. Chan desenvolupa en secret?

Una apassionant carrera de bicicletes decidirà el futur de la ciutat. Podrà Speedy triomfar i millorar les coses?

 

Compra aquí les teves entrades anticipades.

*Promoció aplicable només a taquilla