Homenatge a Buster Keaton al “Dijous d’Imprescindibles”

maqui-NEWS

Amb motiu de la retrospectiva del BCN Film Fest dedicada a Buster Keaton i la imminent estrena del documental de Peter Bogdanovich El Gran Buster, el 25 d’abril a les 20.15h recuperem El maquinista de La General al ”Dijous d’Imprescindibles”.

Últim llargmetratge en el qual Buster Keaton (El héroe del río) va assumir la direcció, i un dels millors de la seva filmografia. Obra mestra del cinema mut considerada com una de les millors pel·lícules de la història, amb un sentit de l’humor i uns gags prodigiosos que desprenen comicitat, emoció i poesia.

 

Sinopsi

Johnnie és un maquinista amb dos amors: la seva locomotora, anomenada La General, i la seva xicota Annabelle. Quan esclata la Guerra de Secessió Johnnie decideix allistar-se, però l’exèrcit el rebutja doncs el considera més útil amb la seva locomotora que disparant al front. No obstant això, Annabelle pensa que és un covard i no vol tornar a veure’l fins que vesteixi l’uniforme.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 9 de maig: Armas al hombro (1918) + Luces de la ciudad (1931)

Dijous 16 de maig: Orfeo Negro (1959), de Marcel Camus