Preestrena de Lejos de Praga a “La festa de l’espectador”

barefoot-NEWS

Dimarts 30 d’abril, a les 20.15h, preestrenem la pel·lícula Lejos de Praga a “La festa de l’espectador”.

Secció Oficial en el BCN Film Fest. L’última cinta de Jan Sverák, l’aclamat director de Kolya, guanyadora de l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa. La pel·lícula està basada en un llibre escrit pel mateix pare del director, amb una evocació de la infància i les relacions familiars que la converteix en una obra molt personal.

 

Sinopsi

Durant l’ocupació nazi a la II Guerra Mundial, un nen de 8 anys, Eda, es veu obligat a deixar Praga per mudar-se a un petit poble en el camp, on habitualment passa les vacances i resideix part de la seva família. Eda ha d’acostumar-se a una nova vida molt diferent de la que coneixia a la ciutat, estranya i excitant alhora. Se sentirà atret per primera vegada per la bellesa de les noies, però també descobrirà secrets foscos familiars.

Compra aquí la teva entrada anticipada