Preestrena a “La festa de l’espectador”: De la India a París en un armario de Ikea

india-NEWS

El dimarts 7 de maig, a les 20.15h, preestrenem De la India a París en un armario de Ikea a “La festa de l’espectador”.

La pel·lícula, guanyadora del Premi del Públic en el recent BCN Film Fest, està basada en el best seller internacional de Romain Puértolas, traduït a 37 idiomes. La cinta està dirigida per Ken Scott (Starbuck) i protagonitzada per Dhanush, estrella de Bollywood, la nominada a l’Oscar Bérénice Bejo (The Artist), Erin Moriarty (Captain Fantastic) i Laurent Lafitte (Elle).

 

Sinopsi

Aja, un jove que sobreviu en l’Índia gràcies al seu enginy, emprèn un viatge a França per complir un somni de la seva mare. A París, amb pocs recursos econòmics, decideix passar la nit en un IKEA on coneixerà Marie. Però les seves esperances sentimentals s’esvaeixen quan queda atrapat dins d’un armari que és enviat a l’estranger, iniciant un viatge que canviarà la seva vida per sempre.

Compra aquí la teva entrada anticipada