Orfeo, de Jean Cocteau, al “Dijous d’Imprescindibles”

null

El 16 de maig recuperem Orfeo, de Jean Cocteau, a la sessió de les 20.15h de “Dijous d’Imprescindibles”.

Obra mestra del cinema mundial, aclamada per la Nouvelle Vague, que llueix com mai restaurada en alta definició. Una fascinant revisió del mite d’Orfeu al París dels anys 50, i l’obra més personal de Jean Cocteau (La bella y la bestia). Un poema visual d’una modernitat enlluernadora protagonitzat per Jean Marais (Elena y los hombres) i l’espanyola María Casares (Los niños del paraíso).

 

Sinopsi:

El prestigiós poeta Orfeu és seduït per una enigmàtica princesa, que no és altra que la Mort. Per ella, abandona la seva dona, la bella Eurídice. Quan aquesta és assassinada per esbirros de la Mort, Orfeu decideix seguir-la fins a l’inframón per rescatar-la. Entenent la impossibilitat del seu amor, la princesa torna Eurídice a Orfeu.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 23 de maig: Cinema Paradiso (1985) + Tommy (1975)

Dijous 30 de maig: Kolya (1996), de Jan Sverák