Preestrenem La última locura de Claire Darling a “La festa de l’espectador”

CLAIRE DARLING-news

Dimarts 14 de maig, a les 20.15h, preestrenem la pel·lícula La última locura de Claire Darling a “La festa de l’espectador”.

La cineasta Julie Bertucelli (El árbol) dirigeix aquesta pel·lícula basada en la novela homònima de Lynda Rutledge. El film està protagonitzat per Catherine Deneuve (Un cuento de Navidad), Chiara Mastroianni (Pollo con ciruelas), Samir Guesmi (Los fantasmas de Ismael), Laure Calamy (Mi hija, mi hermana), Alice Taglioni (Reparar a los vivos), Olivier Rabourdin (Las guardianas) i Johan Leysen (El nuevo nuevo testamento).

 

Sinopsi

A Verderonne, un petit poble a pocs quilòmetres de París, Claire Darling desperta el primer dia d’estiu decidida a desfer-se de totes les seves pertinences. Convençuda que és el seu últim dia de vida, organitza un mercat al jardí de la seva mansió amb totes les seves antiguitats i objectes de valor. Una multitud de veïns van atrets pels preus ridículs dels objectes. Cada venda i cada trobada revifa a Claire records de la seva resplendent tot i que també tràgica vida. Aquesta última bogeria força el retorn de la seva filla Casa, amb la qual no té contacte des que aquesta va decidir marxar de casa fa ja més de vint anys.

Compra aquí la teva entrada anticipada