Doble cita al “Dijous d’Imprescindibles”

null

El 23 de maig us proposem una doble cita al cicle “Dijous d’Imprescindibles” amb els passis de les pel·lícules Cinema Paradiso i Tommy. 

CINEMA PARADISO (1985), de Giuseppe Tornatore. Sessió a les 20.15h.

Amb motiu del 30 aniversari de la seva estrena a Espanya, recuperem aquesta cinta inoblidable guanyadora de l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa, el Globus d’Or a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa i el Gran Premi del Jurat al Festival de Cannes.

Sinopsi

Salvatore, director de cinema d’èxit, torna al seu poble natal per assistir al funeral del seu vell amic Alfredo, qui va ser el projeccionista del cinema local durant la seva infància a Sicília. Aviat els records del seu primer amor amb la bella Elena i de tots els capítols que van marcar la seva feliç infància tornen a la seva ment, connectant a Salvatore amb la comunitat que va abandonar trenta anys enrere.

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

TOMMY (1975), de Ken Russell. Sessió a les 22.15h.

Coincidint amb el 50 aniversari de la publicació de la mítica òpera rock de la banda britànica The Who, recuperem aquest musical inspirat en la mateixa dirigit pel cineasta Ken Russell (Los demonios, Mujeres enamoradas).

Sinopsi

Un nen queda cec, sord i mut com a conseqüència del trauma patit en contemplar l’assassinat del seu pare, suposadament mort a la Segona Guerra Mundial, a les mans de l’amant de la seva mare. Amb el pas del temps, el nen es converteix en estrella mundial del pinball i ídol de masses.

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

Pròxims títols

Dijous 30 de maig: Kolya (1996), de Jan Sverák

Dijous 6 de junyMi noche con Maud (1969), d’Éric Rohmer

 

*Sessions individuals. El preu de l’entrada només inclou una de les dues pel·lícules.