Preestrena de El cocinero de los últimos deseos a “La festa de l’espectador”

receta-NEWS1

Dimarts 21 de maig, a les 20.15h, preestrenem la pel·lícula El cocinero de los últimos deseos a “La festa de l’espectador”.

Un dels esdeveniments cinematogràfics més esperats del cinema japonès. Kazunari Ninomiya (Cartas desde Iwo Jima) protagonitza l’última pel·lícula del director guanyador de l’Oscar Yôjirô Takita (Despedidas). Una autèntica meravella centrada en l’apassionant mon de la cuina.

 

Sinopsi

Mitsuru Sasaki és un xef reconegut que ara es guanya la vida mitjançant la recreació de menús memorables del passat. Tots els seus serveixen per poder pagar el deute del seu restaurant fallit. Un dia, és contactat per Qingming Yang, un tità en el món de la cuina a la Xina. Yang li demana que recreï un menú molt especial: el “Gran Banquet Japonès Imperial”, un dinar de 112 plats encarregat per l’exèrcit japonès en la dècada de 1930 en honor a l’emperador en la seva visita a Manchukuo. Encara escèptic i reticent, Mitsuru accepta el treball i comença a traçar els passos de Naotaro Yamagata, l’ex-xef de l’Emperador encarregat de crear aquest menú. A poc a poc arriba a una veritat inesperada. Només quan el plat final -l’última recepta- es recrea, descobrirà el secret ocult que connecta al llarg de 70 anys aquests dos genials xefs.

Compra aquí la teva entrada anticipada