publicado 24-05-2019 en Estrenes de cinema, Notícies Verdi

Entrades anticipades per ROCKETMAN ja a la venda!

Rocketman

A partir del 31 de maig, vine als Verdi a gaudir d’una de les pel·lícules més esperades de la temporada: ROCKETMAN, de Dexter Fletcher.

La biografia del mític compositor i cantant britànic Elton John protagonitzada per Taron Egerton (Kingsman: El círculo de oro), Jamie Bell (Las estrellas de cine no mueren en Liverpool), Richard Madden (Bodyguard) i Bryce Dallas Howard (Jurassic World: El reino caído).

 

Sinopsi

Biopic que relata la vida del cantant, compositor i pianista britànic Elton John (Taron Egerton). Des dels seus començaments, com a nen prodigi del piano i estudiant a l’Acadèmia Reial de Música, passant per la seva joventut i la seva carrera com a cantant, quan es va adonar que el seu no era la música clàssica sinó la música rock, fins a esdevenir una superestrella internacional, incloent-hi la seva influent i perdurable associació musical amb el lletrista Bernie Taupin (Jamie Bell).

Compra aquí la teva entrada anticipada