Recuperem Samba en “La festa de l’espectador”

samba-NEWS

El dimarts 28 de maig, a les 20.15h, recuperem la pel·lícula Samba a “La festa de l’espectador”.

Una comèdia social que ens explica una història emotiva i universal amb personatges entranyables dirigida pel tàndem Olivier Nakache i Éric Toledano (directors d’ Intocable). Protagonitzada pel guanyador del César Omar Sy (Mañana empieza todo), la dues vegades guanyadora del César Charlotte Gainsbourg (Melancolía). Una comèdia estimulant amb un repartiment fantàstic.

 

Sinopsi

Una dona que ha hagut de deixar el seu treball d’alta executiva a causa de l’estrès, s’apunta com a voluntària a una ONG que presta la seva ajuda a persones immigrants. Un dia coneix Samba, un atractiu senegalès amb tendència a veure involucrat en embolics. Entre ells s’estableix una relació tant honesta i romàntica com imprevisible.

Compra aquí la teva entrada anticipada