Preestrenem La biblioteca de los libros rechazados a “La festa de l’espectador”

biblioteca-NEWS2

El dimarts 11 de juny, a les 20.15h, preestrenem la pel·lícula La biblioteca de los libros rechazados a “La festa de l’espectador”.

Secció Oficial en el BCN Film Fest. Una pel·lícula dirigida pel quatre vegades nominat al César Rémi Bezançon (El primer día del resto de tu vida) a partir d’un best seller de l’escriptor, guionista i director David Foenkinos (La delicadeza). La cinta està protagonitzada pel guanyador del César Fabrice Luchini (En la casa) i Camille Cottin (Aliados).

 

Sinopsi

En un poble de la Bretanya hi ha una peculiar biblioteca que acull llibres rebutjats per les editorials. Una jove editora visita el lloc i descobreix una novel·la magistral. El seu autor és algú anomenat Henri Pick, un cuiner d’una petita pizzeria ja mort. Segons la seva vídua, Pick mai va llegir un llibre i l’únic que va escriure en la seva vida va ser la llista de la compra. Qui era en realitat Henri Pick?

Compra aquí la teva entrada anticipada