Recuperem Indochina al “Dijous d’Imprescindibles”

indochina CARAT DVD.indd

El 13 de juny a les 20.15h recuperem Indochina al “Dijous d’Imprescindibles”.

Un impressionant drama romàntic ambientat en el moment en què va esclatar la revolució comunista que va provocar la fi de la colonització francesa d’Indoxina i el naixement del Vietnam. El film va aconseguir l’Oscar a la Millor Pel·lícula Estrangera i la nominació de Catherine Deneuve (Belle de jourDos mujeres) en la categoria de Millor Actriu Principal.

 

Sinopsi

Eliane és la propietària d’una plantació de cautxú a la Indoxina Francesa dels anys trenta. Filla de francesos però nascuda a la regió, Eliane es considera asiàtica, encara que els nadius la percebin com estrangera. Quan Eliane decideix adoptar a la petita Camille, la seva vida començarà a entreteixir-se amb la de la història d’Indoxina. En créixer Camille, l’amor de les dues dones pel mateix home les conduirà a la tragèdia, al mateix temps que la Indoxina s’alliberarà del jou francès.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 20 de juny: Los cuentos de Hoffman (1951), de Michael Powell y Emeric Pressburguer

Dijous 27 de juny: French cancan (1955), de Jean Renoir