Preestrenem el documental Varda por Agnès a “La festa de l’espectador”

agnes-NEWS

Dimarts 18 de juny, a les 20.15h, preestrenem el documental Varda por Agnès a “La festa de l’espectador”.

Presentada a la Berlinale i el BCN Film Fest. L’última pel·lícula d’Agnès Varda (Caras y lugares), guanyadora del Premi Donostia en el Festival de Sant Sebastià i l’Oscar honorífic 2018 per tota la seva carrera, suposa un recorregut únic pel seu ric legat creatiu.

 

Sinopsi

La inconformista rebel ens guia a través d’un relat animat i atractiu de les seves inspiracions, pràctiques de treball i compromís amb l’audiència. Una excel·lent carta de presentació per als nouvinguts i un meravellós regal de comiat per aquells que ja coneixen la seva obra. La manera perfecta perquè una autora llegendària tingui l’última paraula.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada