Preestrenem el thriller Instinto maternal a “La festa de l’espectador”

instinto-maternal-NEWS

Dimarts 25 de juny, a les 20.15h, preestrenem la pel·lícula Instinto maternal a “La festa de l’espectador”.

Olivier Masset-Depasse (Illégal) firma aquest thriller d’època amb ressons del cinema d’Alfred Hitchcock en què veritat i mentida canvien les seves màscares per mantenir la seva infecciosa intriga fins al final. La cinta està protagonitzada per Veerle Baetens (Alabama Monroe, El veredicto) i Anne Coesens (No es mi tipo).

 

Sinopsi

Brussel·les, començaments dels anys 60. Alice i Céline, a més de veïnes, són dues bones amigues. Per això, els seus fills s’han criat com a germans. No obstant això, el que sempre ha estat una bella amistat comença a enfonsar quan Maxime, el fill de Céline, mor de manera tràgica amb Alice com a testimoni del terrible succés.

Compra aquí la teva entrada anticipada