El escándalo Ted Kennedy a “La festa de l’espectador”

escandalo_news

Coincidint amb el 50 aniversari de l’incident Chappaquiddick, el pròxim dimarts 9 de juliol a les 20.15h recuperem El escándalo Ted Kennedy a “La festa de l’espectador”.

Secció Oficial al BCN Film Fest. Un èxit en cinemes als EUA dirigit per John Curran (El velo pintado) que narra la història real del succés que va impedir al menor dels Kennedy convertir-se en President dels Estats Units. Protagonitzat per Jason Clarke (El amanecer del planeta de los simios) i Kate Mara (Marte).

 

Sinopsi

18 de juliol de 1969. El senador “Ted” Kennedy abandona una festa a l’illa de Chappaquiddick, Massachusetts, acompanyat de Mary Jo Kopechne, una antiga secretària del seu germà assassinat, Robert Kennedy. “Ted”, que ha begut, es descuida mentre condueix i el seu cotxe es precipita a un llac des d’un vell pont. La maquinària per protegir la carrera política de “Ted” Kennedy es posa en marxa.

Compra aquí la teva entrada anticipada