Preeestrena de Un verano en Ibiza a “La festa de l’espectador”

ibiza-news

Dimarts 6 d’agost a les 20.15h preestrenem la comèdia francesa Un verano en Ibiza a “La festa de l’espectador”.

Protagonitzada per Christian Clavier (Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?), un dels actors còmics més reconeguts del cinema europeu. Una hilarant i emocionant volta de rosca al clàssic subgènere de les vacances familiars en què tot surt malament amb Mathilde Seigner (Vuelta a casa de mi madre) i l’actriu espanyola Blanca Jara (serie Gran Reserva).

 

Sinopsi

Philippe és un metge conservador d’uns seixanta anys que vol guanyar-se els fills de la seva xicota i, amb aquesta esperança, es va amb ells de vacances a… Eivissa. Envoltat de joves clubbers a l’última moda i adolescents insuportables, Philippe se sent com un peix fora de l’aigua. Eivissa està molt lluny de ser el lloc idoni per a les relaxades vacances familiars que ell esperava.

Compra aquí la teva entrada anticipada